Ventspils muzejs piedāvā izspēlēt spēli “Noķer savu zivi!” Piejūras brīvdabas muzejā, Riņķa ielā 2, sestdienās un svētdienās no plkst. 10 – 15.

Brīvdabas spēlē aicinām izstaigāt muzeja teritoriju, vadoties pēc norādēm, lai tās iegūtu, nepieciešams nolasīt QR kodu. Pastaigu takā iekļauti jautri atjautības uzdevumi un aktivitātes skaistai ģimenes kopābūšanai – kur satiekas liels ar mazu, senatnīgais ar mūsdienīgo. Spēle beidzas, kad tiek noķerta zivs.

Piejūras brīvdabas muzeja teritorijā var iepazīt 19./20.gs. Kurzemes piekrastes iedzīvotāju sadzīvi, ēkas, tai skaitā vējdzirnavas no Užavas pagasta, dūmnamus, kūpinātavas un tīklu būdas. Piejūras brīvdabas muzejā atrodas Smiltnieku māja – raksturīga 19. gs. beigu piepilsētas dzīvojamā ēka, un Lielirbes baptistu lūgšanu nams.

Laipni aicināti piedalīties (vienas mājsaimniecības ietvaros) un, ievērojot valstī noteiktos drošības noteikumus. Ieeja ar muzeja biļetēm.


Video pamācība spēlei zem zīmes – QR koda.

QR coda lasītāju Jūs varat lejuplādēt PlayStore vai AppleStore (atkarībā no telefona modeļa). Daži telefona modeļi atbalsta QR codu lasīšanu ar telefona fotokameru.